LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Uz rub šume niče najcool studentski prostor - Zeleni paviljon

Studenti će u Zelenom paviljonu, osim studentskog restorana, imati i odvojenu prostoriju koja će se koristiti za studentske aktivnosti
14. kolovoza 2019. u 15:45 0 komentara 2251 prikaza
Foto: 3LHD

S početkom nove akademske godine, točnije 1. listopada, na području kampusa Agronomskog i Šumarskog fakulteta  s radom počinje nova, najmodernija menza na Sveučilištu u Zagrebu, kao dio Zelenog paviljona. Studenti će u Zelenom paviljonu, osim studentskog restorana, imati i odvojenu prostoriju koja će se koristiti za studentske aktivnosti.

 | Autor : 3LHD Foto: 3LHD

Najvažniji element i inspiracija za ovaj projekt je sama lokacija sa izuzetno kvalitetnim postojećim visokim zelenilom, koje je gusto raspoređeno po čitavoj parceli i koje se sa zapada postepeno razrjeđuje prema istočnom rubu parcele. Ideja novog paviljona / restorana je da konstruira prostor maksimalno uvažavajući kvalitetno visoko drveće na parceli, čijim se mapiranjem potpuno definira preostali mogući teritorij za izgradnju, a koju su razvili 3LHD arhitekti.

 | Autor : 3LHD Foto: 3LHD

Mala škola uređenja Najbolje kuhinjske pločice moraju zadovoljiti tri kriterija lesnina Novel kuhinja Sniženje Kako bi se prilagodila prostoru i potrebama, kuhinju se prvo izrađuje u 3D tehnici
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.