NA KIOSCIMA ZA SAMO 5 KN

Uz novi Living, osvojite kutnu garnituru od 27.000 kn!

najava living 14
Foto: Living
1/6
07.05.2016.
u 00:20

Kupnjom Livinga, magazina o umijeću življenja, dobivate mogućnost zaigrati veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti garnituru iz Palladija

Vrhunski uređena kuća za malo novca. Zvuči vam nemoguće? Kad se spoje kreativnost i ljubav prema uređenju interijera, i takva su čuda moguća. A baš je takva priča iz Poreča koju vam donosimo u novom broju magazina Living koji je počevši od danas, 7. svibnja na kisocima tijekom cijelog mjeseca.

Dakako, u Livingu, koji u paketu s Večernjim listom stoji samo pet kuna, pronaći ćete još brojne zanimljive priče, ideje, inspiracije... Spremate li se za piknik, imamo više od 400 ideja kako da vam bude savršen. Želite li urediti kupaonicu za malo novca, donosimo sjajne trikove za brzi makeover. Tragate li pak za klimom, donosimo izbor najboljih na domaćem tržištu.

Foto: Living

Vrtlari među vama oduševit će savjetima o uređenju cvjetnih gredica i orezivanju grmova, a na svoje će doći i sladokusci kad vide naše recepte za brzu pripremu školjaka i najukusnijih bezalkoholnih koktela. Ako vam to nije dosta, pripremili smo i veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti garnituru vrijednu čak 27.000 kuna!

Foto: screenshot/facebook

>>Nagradna igra: darujemo kutnu garnituru vrijednu 27.000 kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije