Novo

Uz Arriva aplikaciju iskoristite 15 posto popusta za putovanje

17.05.2019.
u 12:24

Korisnici putem aplikacije mogu jednostavno pretražiti red vožnje, doznati ima li mjesta na željenim linijama i provjeriti cijene karata

Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi, nakon aplikacije za Android uređaje lansirao je i aplikaciju za IOS opertivni sustav. Aplikacija nudi brzu i jednostavnu kupnju karata putem mobilnog telefona. Dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku.

Korisnici putem aplikacije mogu jednostavno pretražiti red vožnje, doznati ima li mjesta na željenim linijama i provjeriti cijene karata. Mobilna aplikacija Arriva Croatia može se preuzeti s App Storea i Google Playa, a Arriva je svakom korisniku za putovanje do 30. lipnja 2019. pripremila promo kod 01MOBAPP0519 s popustom dobrodošlice od 15%.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije