Prva subota u mjesecu je, kao i svih 17 prethodnih puta, uvijek rezervirana za Living. Mnogima je to postao omiljeni ritual – jutarnje novine, kava i uživanje u opuštajućim lifestyle temama koje će vas odmoriti, ali vam i dati nove ideje za osvježavanje i uljepšavanje vašeg životnog prostora, ali i tanjura – od interijera, preko eksterijera – balkona, vrta i okućnice pa sve do zanimljivih, novih i originalnih receptura koje samo čekaju da ih isprobate u vašoj kuhinji.
Ni ovaj put takvih tema neće izostati. Nakon ideja za opremanje sobe vašeg djeteta, u novom, 18. broju Livinga očekuju vas prijedlozi za spavaće sobe, mjesta koja često zanemarujemo u uređenju doma, a bitne su kao i svaki drugi prostor.
Vjerujemo da će vas u promjeni spavaonice u ugodno i stilski usklađeno mjesto u domu nadahnuti ideje naše stilistice i kolumnistice Ankice Juričević koja se potrudila donijeti različite stilove, boje, teksture, kako bi zadovoljila i različite ukuse i stilske preferencije naših čitatelja.
Svi čitatelji znaju da su zaštitni znak Livinga domaći interijeri. I ovoga puta odlučili smo vas razmaziti i ponuditi najbolje i to prikazom potpuno različitih, ali sjajno uređenih kuća za odmor. Na primjerima iz Gorskog kotara, odnosno otoka Hvara vidjet ćete kako kreativna arhitektonska dizajnerska mašta iznalazi sjajna i originalna rješenja pa ćete odmah poželjeti boraviti i odmoriti se u takvim interijerima.
Uz vrtne teme našega kolumnista Mile Drače nećete moći propustiti sezonske aktualnosti – pripreme, sadnju, uzgoj i održavanja bilja u vašem zelenom raju. Ovaj put saznat ćete sve o jesenskoj sadnji trajnica te o tome kako spasiti svoje uvenulo bilje i dati mu novi život.
I šećer dolazi uvijek na kraju - ovaj puta su to recepti za slatke jesenske deserte te istočnjačka rapsodija u obliku najpoznatijih azijskih jela s tjesteninom koje je za čitatelje Livinga pripremio chef Vid Nikolć iz zagrebačkog restorana TIme.
Sve to, i još mnogo toga, čeka vas danas u novom Livingu koji možete nabaviti uz Večernji list za samo 7 kuna!