Bijela tehnika

Uredite životni prostor hladnjacima i perilicama rublja uz pet godina jamstva

03.09.2019.
u 08:30

Osim što dom čini ugodnim i lijepim mjestom za svakodnevni boravak, dobro dizajniran interijer spaja jednostavnost i funkcionalnost. Kako bi to i ostvarili, važno ga je urediti s ukusom te pažljivo odabrati i uskladiti sve detalje i uređaje

Uređenje interijera aktivnost je koju mnogi obavljaju s oduševljenjem i vide ju kao priliku da u životni prostor unesu dozu radosti i živosti, a pri tome izraze svoju osobnost i kreativnost. Osim što dom čini ugodnim i lijepim mjestom za svakodnevni boravak, dobro dizajniran interijer spaja jednostavnost i funkcionalnost. Kako bi to i ostvarili, važno ga je urediti s ukusom te pažljivo odabrati i uskladiti sve detalje i uređaje.

Ukoliko je i pred vama uređenje vašeg životnog prostora ili pak zamjena postojećih uređaja novim, svakako iskoristite pogodnosti Samsung promocije  do 1. prosinca 2019., kada se na sve kupljene hladnjake, perilice rublja i odabrane usisavače odobrava pet godina jamstva.

Samsung hladnjake odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Tako će vam namirnice uvijek biti nadohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom, dok uz revolucionarni Triple Cooling sustav hlađenja i neovisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u hladnjaku. Također, uz No Frost tehnologiju, koja omogućava višestruki protok zraka i istodobno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će dulje zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung hladnjaci odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kojem ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Osim stvaranja udobne oaze u vlastitom domu, Samsung vam omogućuje i da više vremena u danu odvojite za sebe i svoje omiljene aktivnosti. Odlučite li se za Samsung QuickDrive™ perilicu rublja, prepolovit ćete vrijeme pranja i potrošiti do 20% manje energije, bez ugrožavanja učinkovitosti pranja.

Također, QuickDrive™ perilica rublja ima Q-Drum™ glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću neovisno, što omogućuje dinamičnije okretanje odjeće. Rezultat je brzo, snažno i nježno pranje. Za još bolje korisničko iskustvo, Samsung QuickDrive™ perilice rublja imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljenog rublja nakon pokretanja ciklusa, koja se otvaraju kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i vrlo jednostavnom korištenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije