brza promjena

Uređenje doma u samo par poteza koje lako možete odraditi sami

BoConcept
02.04.2022.
u 07:00

S obzirom da nam se približava Uskrs, aktualne su i blagdanske dekoracije, ali mi smo odabrali nekoliko detalja koji će podići svaku blagovanicu svaki dan u godini

Blagovanice su danas, u modernim prostorima uglavnom dio kuhinje ili dnevnog boravka i upravo stoga ne pridaje im se baš puno pažnje pri uređenju i u većini prostora svode se na stol i stolce. No, uz par poteza blagovaonici možete dati poseban stilski pečat. S obzirom da nam se približava Uskrs, aktualne su i blagdanske dekoracije, ali mi smo odabrali nekoliko detalja koji će podići svaku blagovanicu svaki dan u godini.

Foto: BoConcept

Dekoracije i komode

Jedna stilski ujednačena komoda i zanimljive zidne aplikacije - tapete, jaka boja zida, naljepnice ili atraktivna slika odmah će ovaj prostor učiniti vizualnim središtem. Imate li lijepe detalje poput zdjela, vaza, starih servisa ili figura - izložite ih i dodatni istaknite rasvjetom. 

Foto: BoConcept

Lampe visilice

Lampe koje se spuštaju gotovo do blagovaonskog stola totalni su hit, posebice krasi li ih zanimljiv dizajn. Odličan izbor lampe su u kontrastnoj boji kao i one u industrijskom stilu koje daju dojam nedovršenosti.

Aranžiranje stola

Nemojte dozvoliti da vam se stol pretvori u skladište. Neka uvijek na njemu bude neki lijepi stolnjak, ili drugi dekor, te detalji koji će svaki obrok učiniti svečanijim.

Foto: BoConcept

Miks stilova

Najbrži način da unesete promjenu jest da dodate boje i to - najbolje stolcima. Naime, već jedan stolac u drugom stilu i boji napravit će veliku razliku. Dodatni bonus svakako je što tu promjenu možete napraviti sami.

Promjena podova

Malo skuplja i zahtjevnija stavka, ali ako želite veliku promjenu, promjena podova ono je što će vam je dati. Ukoliko vam je blagovaonica mračna nećete pogriješiti sa svijetlijim podovima. Čini li vam se ta stavka preskupom, možete dojam popraviti tepihom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije