ručni rad

Pogledajte kako se radi jedan od najpopularnijih stolaca današnjice

H&M Home
03.04.2022.
u 07:00

Prirodni ratan je jak i izdržljiv i može trajati cijeli život. Proces tkanja počinje skidanjem sirovog ratana, odvajanjem na tanje dijelove

Dizajniran u Stockholmu, pažljivo izrađen u Indoneziji, tako bismo mogli opisati jedan od najpopularnijih stolaca današnjice - H&M-ov ljepotan od ratana.

Foto: H&M Home

Fokusirajući se na prirodna vlakna i kvalitetno drvo, PT Intera u Javi, u Indoneziji, pokazao se kao savršen proizvođač asortimana namještaja od ratana.

Foto: H&M Home

Prirodni ratan je jak i izdržljiv i može trajati cijeli život. Proces tkanja počinje skidanjem sirovog ratana, odvajanjem na tanje dijelove. Ove trake su polirane, sortirane i utkane u mrežu. Dijagonalni dijelovi se montiraju ručno, stvarajući klasični izgled i čineći tkanje još jačim.

Foto: H&M Home

Stolac je jedan od najpopularnijih proizvoda i dio je širokog asortimana elegantnog drvenog namještaja s detaljima od ratana.

Traka od ratana se montira ručno. Pomoću kružnog umetača, majstor gura ratan u okvir i spaja ga na mjesto. On reže višak ratana i dodaje završni dodir kroz tanki komad ratana koji uokviruje traku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije