MOĆ JARKIH BOJA

Dočekajte spremni proljeće: zacrvenite stan detaljima

crveni detalji
Foto: Thinkstock
1/13
21.03.2019.
u 09:07

Crvena nikada, naročito ako je korištena znalački i s ukusom neće proći nezamijećeno u interijeru - daje mu toplinu i prpošnost. Ona je prava injekcija atrakcije i energije!

Crvena je dugo bila tabu u uređenju prostora, a na velika vrata uvele su je prije nekoliko godina crveno-bijele kuhinje visokog sjaja. I tu je, otprilike stala avantura s crvenom u interijerima.

Uglavnom ju volimo zaobilaziti kada opremamo stan, jer nam se čini previše riskantnom. Pitamo se hoće li biti previše uočljiva i hoće li dominirati prostorom. Zato odustajemo i radije biramo nešto neutralnije. A onda se, kada vidimo kako su se drugi ohrabrili i vješto upotrijebili ovu boju u svojim domovima, pokajemo.

Možda nije pravi trenutak za kupovanje nove kuhinje, ormara ili komoda, ali za neki crveni detalj nikada nije kasno. Tako ćete doista osvježiti i utopliti svoj stan jer crveni detalji čine čudo! Dovoljno je staviti fotografiju u crveni okvir, ili nabaviti ukrasni jastučić, deku, lampu ili zavjesu u istom tonu. I makeover će biti zamijećen, ali i više od toga. Uvjerite se našim prijedlozima u foto galeriji.

Foto: pixabay

Metalne i drvene predmete i namještaj možete obojati u crvenu boju. Pazite samo da ne obojate sve u crveno jer će onda doista dominirati prostorom i zagušiti ostatak prostora.

Foto: pixabay

Sjenila na visilicama i drugim rasvjetnim tijelima možete kupiti odvojeno od cijelog proizvoda, a sjedala na stolcima presvući novom tkaninom. Crvena se izvrsno uklapa s mnogim bojama - svim nijansama drveta, pastelnim nijnasama - nježno žutom, zelenom pa čak i ružičastom, crnom, bijelom, sivom...

>>Crveno i crno: hodajući ormarići na švedski način

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije