ljeto za uživanje

U Zelini: Uživajte u nagrađivanim vinima, a chef Tomislav Gretić priprema originalan menu

Art studio
30.06.2024.
u 11:18

U prirodnom okruženju vinarije Puhelek Purek, s jedinstvenim pogledom na prigorske brege koji jako podsjećaju na prizore iz Toskane, te originalnim održivim konceptom uređenja prostora koji potpisuje Altera, moći ćete uživati u vrhunskim domaćim vinima autohtonih sorti, osvježavajućim koktelima i ukusnoj hrani

Wine summer "24 nezaobilazan je ljetni događaj u kontinentalnoj Hrvatskoj, zato označite  6. srpnja u svojim kalendarima jer vas očekuje nezaboravna zabava u Zelini. U prirodnom okruženju vinarije Puhelek Purek, s jedinstvenim pogledom na prigorske brege koji jako podsjećaju na prizore iz Toskane, te originalnim održivim konceptom uređenja prostora koji potpisuje Altera, moći ćete uživati u vrhunskim domaćim vinima autohtonih sorti, osvježavajućim koktelima i ukusnoj hrani s potpisom chefa Tomislava Gretića. Sve to popraćeno je ljetnim hitovima i opuštajućom atmosferom u društvu dragih ljudi. Ove godine, atmosferu će dodatno začiniti i glazbeni gosti iznenađenja te na najbolji način najaviti ljeto.

Foto: Art studio

Zelinsko područje je poznato po svojim prirodnim ljepotama i bogatoj eno-gastro ponudi. Uz nagrađivana vina vinarije Puhelek Purek, priznati chef Tomislav Gretić pripremit će kulinarske kreacije za ovaj jedinstveni događaj, koji zahvaljujući prijateljicama Ivani Škrlec i Ivani Puhelek Purek, organizatoricama ovog projekta, promovira regiju i pruža jedinstven doživljaj ljeta na kontinentu svim posjetiteljima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije