novi broj

U subotu u Livingu zavirite u dva genijalno uređena stana

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/7
31.10.2019.
u 10:51

U ovom, predbožićnom broju imamo toliko odličnih stavri da ih je teško sve pobrojati, a ne otkriti previše, svakako bacite oko i - javite nam dojmove

Ove subote, 2.11. uz Večernji list na kioscima vas čeka i novi broj magazina Living. U ovom, predbožićnom broju imamo toliko odličnih stavri da ih je teško sve pobrojati, a ne otkriti previše.

Jer, naravno, ne želimo vam pokvariti subotnju jutranju kavu uz listanje omiljenog magazina. No, evo teasera... Posjetili smo dva zagrebačka stana, jedan u centru jedan u Novom Zagrebu. Zanimljivo je da im se vlasnice, iako se ne poznaju, prezivaju isto! Stanovi su pak, iako vrlo različiti, slični u tome što su oba - genijalna.

Foto: Luka Stanzl/PIXSEL

Prije svega jer u malo kvadrata pokazuju kako se prostor može maksimalno iskoristiti! Zavirli smo i u blagdanske kolekcije i po onome što se nudi, Božić će biti vrlo raskošan i elegantan!

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Kuhali smo zimska jela u restoranu Bota Šare, a recepti koje donosimo prikovat će vas uz štednjak jer su jednostavno - senzacionalni. Istražili smo i što ima nova na dizajnerskoj sceni pa tako Indira Levak otkriva kako je spojila pjevanje i dizajniranje namještaja, FruChefica otkriva kako jesti zdrave slastice, a iza originalnih domaćih suvenira koje vam predstavljamo skriva se preslatka priča.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Potegnuli smo do Osijeka kako bismo upoznali Plantmana - superheroja za biljke koje nam je otkrio kojih 5 biljaka može uzgojiti baš svatko! Dakako, tu je i editorijal koji ima samo jedan zadatak - razmaziti vas te broje ideje za uređenje doma pa svakako bacite oko i ne zaboravite javiti nam svoje dojmove!

Foto: Goran Stanzl/PIXELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije