Na kioscima

U subotu potražite novi broj Livinga

Living
02.06.2017.
u 06:15

Uz Večernji list za sedam kuna!

Prva je subota u lipnju, ljeto je pred vratima, a mi bismo rekli - došlo je i vrijeme za promjene! Napokon su došli duži dani što znači da nas sunčeva svjetlost mami na brojne aktivnosti i jednostavno smo puni ideja. Kako ideje ne bi ostale samo ideje, donosimo vam nekoliko savjeta koji će olakšati različite poslove - u kući i oko nje, ali i u kuhinji te vrtu.

Foto: Living
Neodoljivim detaljima privucite pažnju - neka budu u boji lavande, a još su veći hit neodoljivi plamenci koji se mogu pronaći na dekoracijama za interijere, odjeći i torbama  pa čak i na tapetama te razveseliti svaki dom! 

Donosimo i savjete kako sitnim ulaganjima doći do velikih ušteda. Riječ je, naravno, o pametnoj kući, a novi Living donose brojne prednosti koje omogućava moderna tehnologija. 

Zavirite u dva zanimljiva interijera - prvi je moderna kuća koja poštuje autohtonost mjesta, a drugi je spoj starog i novog za opuštanje u izolaciji. 

Ukoliko ste mislili da su škole stranih mjesta jednolična i dosadna mjesta, utoliko dopustite da vas razuvjerimo - vodimo vas u posebnu školu, mjesto koje interijerom predstavlja više od klasične škole za učenje stranih jezika!

Editorijal donosi inspiraciju za kombiniranje materijala - ako ste se bojali kombinirati staklo, drvo, metal i plastiku, vidjet ćete kako ih nikad nije bilo jednostavnije uklopiti ih!

Ne zaboravite na vrt! Donosimo savjete za početnike kako uzgajati viseće cvijeće te načine za uzgajanje veselih citrusa u domu.

Nakon radova, vrijeme je za okrijepu - osvježite se domaćim sladoledom ili pripravcima od bazge!

Opustite se uz Living i na Facebooku nam pokažite kako ste ga uklopili u svoju ljetnu subotnju rutinu! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije