Kultni brend

U središtu Zagreba konačno otvoren salon Jo Malone

06.05.2019.
u 09:06

Sam prostor, koji se smjestio u središtu grada, na početku Ilice, uređen je vrlo luksuzno, a prostorom dominira kombinacija crne i bijele koja dodatno u prvi plan stavlja proizvode

Kultni britanski mirisni brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima za žene i muškarce, te za dom, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela, nedavno je u Zagrebu otvorio svoj dućan.

Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa. Sve Jo Malone London proizvode karakterizira sofisticirana jednostavnost. U luksuzno uređenom prostoru uz pomoć stilista Jo Malone možete izabrati i kreirati svoju jedinstvenu mirisnu kombinaciju ili uživati u opuštajućoj Hand & Arm masaži.

Sam prostor, koji se smjestio u središtu grada, na početku Ilice, uređen je vrlo luksuzno, a prostorom dominira kombinacija crne i bijele koja dodatno u prvi plan stavlja proizvode. Posebna pažnja posvećena je svijećama koje su, zahvaljujući svojim profinjenim mirisima, ali i dugotrajnosti, postale neizostavan dio dekora mnogih domova.

Pametno biranom rasvjetom zaokružena je cijela ova stilska priča koja će vas, čim zakoračite u salon, odvesti na miomirisno putovanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije