s puno stila

U ovom stanu sve je genijalno, ali dječja soba oborit će vas s nogu! Čak i ako nemate klince!

Foto: Zara Home
1/10
17.06.2020.
u 07:00

Spavaća soba, u kojoj dominira walk in ormar, uređena je u neutralnim tonovima, a jedini "ispad" u ovom koloritu je posteljina u jarkim bojama

Vodimo vas u pariški stan dvoje modnih stručnjaka, ili bolje rečeno insajder, Lolite Jacobs i Jeana-Baptistea Talbourdet-Napoleonea.

Foto: Zara Home

Njihov stan, u kojem žive sa sinčićem pravi je primjer spoja starog građanskog stana i modernog namještaja, a većinu svog novog doma opremili su artiklima iz Zara Home nove kolekcije stoga ne čudi da je popularni brend odlučio na svom web shopu predstaviti upravo njihov stil kao svojevrsnu inspiraciju za sve one koji tragaju za idejama za uređenje doma.

Foto: Zara Home

Stan mladog para iznimno je prostran, ima gotovo 150 metara četvornih, a najviše pažnje posvećeno je uređenju dječje sobe.

Foto: Zara Home

Visoki stropovi maksimalno su iskorišteni, a najdraži kutak stana ovom paru je mali, ali ukusno uređen balkončić na kojem provode većinu svog slobodnog vremena.

Foto: Zara Home

Spavaća soba, u kojoj dominira walk in ormar, uređena je u neutralnim tonovima, a jedini "ispad" u ovom koloritu je posteljina u jarkim bojama. Vlasnica je pak najponosnija na kuhinju, a vlasnik na biblioteku jer mu je sakupljanje knjiga velika strast!

Kako stan izgleda pogledati možete u našoj galeriji, a tragate li za inspiracijom, zapratite nas i na Instagramu!

1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije