u subotu

U novom Livingu vodimo vas u genijalan stan u Zagrebu i u senzacionalnu vilu na moru

05.01.2023.
u 06:00

Prvi ovogodišnji broj magazina Living u subotu vas čeka na svim kisocima uz Večernji list, obavezno nabavite svoj primjerak!

Koliko ste novogodišnjih odluka donijeli? Koliko ste ih već prekršili? Nova kalendarska godina mnogima je novi početak, ali isto tako, istraživanja pokazuju da većina ljudi poklekne već u prvom tjednu i vrati se starim navikama.

Ako ste ove godine preskočili one tipične odluke poput odlaska na dijetu i odlučili ih projicirati na svoj dom, možda će vam biti lakše uz našu pomoć. Naime, u subotu vas na kisocima uz Večernji list čeka novi broj magazina Living u kojem smo pobrojili sve dominantne trendove u interijeru za 2023.

Posvetili smo se sobnim biljkama koje su u trendu, a mogle bi vam uspjeti jer ne zahtijevaju puno brige. Posjetili smo dva sjajna interijera koji vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija za preuređenje vlastitog doma.

Naravno, obišli smo i trgovine u kojima su počela sezonska sniženja, pronašli smo savršene komade koji će "plesati puno više od jedne sezone". Snimili smo editorijal koji spaja naoko nespojive detalje s fantastičnim rezultatom.

A za one s početka teksta, koji su ipak na svoju listu stavili i cilj da imaju koji kilogram manje, imamo superlagane recepte od sezonskih namirnica. Svima nam želim puno uspjeha u 2023. i neka bude bolja od svoje prethodnice! Čitamo se u subotu!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije