dom iz snova

Trosobni stan oduševio nas je spojem klasičnih i modernih komada, jednostavno je fantastičan!

Foto: BoConcept
1/7
19.07.2021.
u 09:26

Dvije spavaće sobe odišu, svaka svojim stilom i svojom energijom, a ono što im je zajedničko je bezvremenska elegancija

Ovaj trosoban stan u Parizu, bez lažne skromnosti, esencija je pariškog šika. Fina završna obrada namještaja miješa se sa suvremenim siluetama kako bi dočarala drugačiju energiju u svakoj sobi. Od glamura blagovaonice do umirujuće jednostavnosti spavaćih soba, svaki prostor radi u jednoglasju kako bi donio osobnost i luksuz funkcionalnom, užurbanom domu.

Foto: BoConcept

Stan na sjajan način koketira spojem modernih i klasičnih elemanata, od čega svakako valja izdvojiti izvorni kamin u dnevnom boravku koji je odlično nadupunjen namještajem i stilskim detaljima iz Bo Boconcepta, danaskog brenda poznatog po vrhunskom i bezvremenskom stilu.

Foto: BoConcept

Dvije spavaće sobe odišu, svaka svojim stilom i svojom energijom, a ono što im je zajedničko je bezvremenska elegancija. Najraskošnija i najglamuroznija prostorija ovog doma svakako je blagovanica kojom dominiraju raskošan stol i mekani stolci koji su najzaslužniji za postizanje luksuznog dojma.

Foto: BoConcept

Puno je pažnje posvećeno i dijelovima stana koji nisu, na prvu, u fokusu, poput kutka za čitanje ili hodnika.

Foto: BoConcept

Važnu ulogu u stanu visokih stropova igra i rasvjeta koja ima, ne samo funcionalnu već i ambijentalnu ulogu.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Komentara 1

IN
invazijaleptira
11:42 19.07.2021.

Predivno, svidjaju mi se detalji poput xenonlight lampe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije