uređenje doma

Trikovi dizajnera interijera uz koje će kupaonica izgledati luksuzno, uz mala ulaganja

IKEA
08.12.2021.
u 07:35

Trend moderne elegancije u posljednje vrijeme dominantan u kupaonicama. Taj stil usklađen je s današnjim načinom života, a istovremeno u prostor donosi dašak bezvremenosti

Proteklih godinu dana neutralni tonovi dominiraju interijerima, a ruku pod ruku s njima ide i elegancija i profinjenost. Upravo je taj trend moderne elegancije u posljednje vrijeme dominantan u kupaonicama. Taj stil usklađen je s današnjim načinom života, a istovremeno u prostor donosi dašak bezvremenosti. Kako biste u kupaonici napravili ovakave zahvate donosimo neke od prokušanih savjeta dizajnera interijera koji će pomoći u stvaranju luksuznog dojma bez prevelikih ulaganja.

Foto: H&M Home

Pored osnovnih elementa u kupaonici koje čine kada odnosno tuš-kabina, umivaonik i školjka, mjesta bi trebalo naći i za pohranu ručnika, sredstava za higijenu i uljepšavanje, kao i čišćenje.

Foto: H&M Home

U manjim kupaonicama, kako prostor ne bi djelovao prenatrpano, uvijek je dobro imati namještaj s nogicama ili onaj pričvršćen na zid koji u prostoru izgleda kao da lebdi. Ovakav prostor izgleda prostranije, veće i lakše se održava čistim. 

Foto: H&M Home

Ako nemate mjesta za police ili nove ormariće razmislite o malim pomoćnim stolićima ili primjerice ladičaru na kotačićima. Ideja niše popularna je i unutar tuš-kabine ili područja iznad kade. Umjesto metalnih i plastičnih košara pričvršćenih na zid sada za odlaganje šampona, regeneratora, četki i spužvi imate znatno praktičniju i dugotrajniju nišu.

Foto: H&M Home

Ljestve su postale hit detalj u interijeru i možemo ih koristiti u svakoj prostoriji doma, pa tako i kupaonici. Tamo je izvrstan držač ručnika i pruža mogućnost da se stavi više ručnika koji će imati dovoljno zraka za sušenje nakon uporabe.

Foto: IKEA

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije