stilske vježbe

Tri savjeta stručnjaka za uređenje interijera koji pale i nakon što prođu blagdani

Bo Concept
27.11.2021.
u 07:00

Stvorite prostor koji će odisati dobrom atmosferom uvijek, ne samo za vrijeme blagdana

S ukrašavnjem naši domovi živinu, ali kad prođu prosinac i blještavilo, nakon skidanja ukrasa mnogi domovi izgledaju otužno, tmurno i dosadno. Stručnjaci za uređenje interijera iz danskog studija BoConcept otkrivaju tri savjeta uz čiju pomoć će vam dom izgledati glamurozno i nakon što prođu blagdani.

Foto: Bo Concept

Neka bude osobno

Ove sezone usredotočite se na male trenutke zajedništva s ljudima koje volite. Ukrasite dom na način da odiše udobnošću. Tu će pomoći meki namještaj i detalji koji kombiniraju osobni izgled s privlačnim ambijentom.

Foto: BoConcept

Održavajte ga čistim

Tradicionalni božićni izgled često dolazi s osjećajem preopterećenosti. Preporučujemo da dom održavate čistim, koristite predmete koje imate pri ruci i kombinirate ga s malim, elegantnim sezonskim dodacima.

Foto: IKEA

Razmislite o teksturi i boji

Zadržati strog i uredan izgled interijera i ne znači ukloniti sve emocije iz prostora. Naprotiv, zadržavanje detalja koji su vam dragi, neovisno o boji i uzorku, može unijeti osjećaj vizualne udobnosti koji postavlja scenu za savršene male trenutke.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije