uređenje doma

Tri povoljna detalja koji pašu u svaki dnevni boravak

Zara Home
16.01.2022.
u 07:00

Trend koji se uvukao u baš svaku prostoriju doma, od kuhinje do kupaonice, ipak će najbolje funkcionirati u dnevnom boravku. Riječ je o mini tepisima koji dolaze u različitim bojama, uzorcima i teksturama, a posebno su poželjni u nekoliko slojeva

Ako vas je dolazak zime nadahnuo za promjene u interijeru imamo nekoliko dobrih vijesti. Prva je svakako ta da su polako, ali sigurno, krenula sezonska sniženja namještaja i detalja za dom. Druga je ta da, iako dominiraju neutralni tonovi, boje nisu zabranjene, štoviše dobrodošle su kako u interijeru tako i u eksterijeru. A treća dobra vijest je ta da smo pronašli tri odlična detalja za dnevnu zonu koji ne koštaju puno, a koji čine veliku razliku u interijeru.

Foto: Zara Home

Mini tepisi

Trend koji se uvukao u baš svaku prostoriju doma, od kuhinje do kupaonice, ipak će najbolje funkcionirati u dnevnom boravku. Riječ je o mini tepisima koji dolaze u različitim bojama, uzorcima i teksturama, a posebno su poželjni u nekoliko slojeva. Na sniženju ih se može naći već za stotinjak kuna, a za stvaranje odlične atmosfere odaberite one sa zanimljivim uzorcima.

Foto: Zara Home

Detalji od pluta

Još jedan materijal koji se uz ratan i jutu u interijere vraća u velikom stilu jest - pluto. Iako u sebi nosi retro vibru, ovaj materijal u modernim varijantama izgleda jako elegantno. Neke od najljepših detalja od pluta ima brend Zara Home koji je ovaj materijal koristio za podloške za posluživanje hrane koji su, kad nema tanjura, ujedno jako zanimljiva dekoracija.

Foto: Zara Home

Ništa bez zlata i keramike

U zimskim mjesecima, kad u domova nema puno svjetla, za stvaranje dobre i ugodne atmosfere ključni su pametno odabrani detalji od keramike i zlata jer oni odlično reflektiraju svjetlost. Dovoljno je uložiti u pokoji detalj - vazu, zdjelu za voće, lampu i dobit ćete elegantan i profinjen interijer uz minimalna ulaganja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije