LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Tri fantastične fotelje s domaćim potpisom koje želimo u svom domu

Pronašli smo tri fantastične i to s domaćim potpisom, onim Era namještaja. Svaka od ovih fotelja posebna je i moćna, svaka oduševljava dizajnom, bojom i uzorcima i zaista je onaj jedan komad koji čini razliku
21. srpnja 2021. u 13:06 0 komentara 393 prikaza
Foto: Era namještaj

Ako želite brzu i vidljivu promjenu u dnevnom boravku sjajan način za to je nova fotelja. A mi smo pronašli tri fantastične i to s domaćim potpisom, onim Era namještaja. Svaka od ovih fotelja posebna je i moćna, svaka oduševljava dizajnom, bojom i uzorcima i zaista je onaj jedan komad koji čini razliku.

 | Autor : Era namještaj Foto: Era namještaj

Ova domaća tvornica namještaja osim fotelja ima vrhunski namještaj za cijeli dom, a trgovina im je u Westgateu.

 | Autor : Era namještaj Foto: Era namještaj

- Era nije običan namještaj za obične prostore i osobe. Era je pomno biran dizajner, promišljanje o svrsi postojanja nekog predmeta,  vrijedne ruke majstora koji oblikuje ono što najsuvremeniji strojevi ne mogu, oštro oko tehnologa s kojim sve počinje i završava. Era je briga o zdravlju, o okolišu i u konačnici o proizvodu koji od nas kreće na svoje dugo putovanje u tople domove, ugodne urede, futurističke hotele u želji da ima dugogodišnje jamstvo - kažu iz ove domaće tvornice.

 | Autor : Era namještaj Foto: Era namještaj

vikendica Idealna ljetna rezidencija u režiji poznatog brenda izgleda - idilično minimalizam Mali moderan stan u kojem dominira plava boja izgleda baš sjajno! sjajna ideja Osam detalja za ljetno uređenje doma, za balkon i terasu, ali i za dnevni boravak
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.