moderan dizajn

Tri fantastične fotelje s domaćim potpisom koje želimo u svom domu

Era namještaj
21.07.2021.
u 13:06

Pronašli smo tri fantastične i to s domaćim potpisom, onim Era namještaja. Svaka od ovih fotelja posebna je i moćna, svaka oduševljava dizajnom, bojom i uzorcima i zaista je onaj jedan komad koji čini razliku

Ako želite brzu i vidljivu promjenu u dnevnom boravku sjajan način za to je nova fotelja. A mi smo pronašli tri fantastične i to s domaćim potpisom, onim Era namještaja. Svaka od ovih fotelja posebna je i moćna, svaka oduševljava dizajnom, bojom i uzorcima i zaista je onaj jedan komad koji čini razliku.

Foto: Era namještaj

Ova domaća tvornica namještaja osim fotelja ima vrhunski namještaj za cijeli dom, a trgovina im je u Westgateu.

Foto: Era namještaj

- Era nije običan namještaj za obične prostore i osobe. Era je pomno biran dizajner, promišljanje o svrsi postojanja nekog predmeta,  vrijedne ruke majstora koji oblikuje ono što najsuvremeniji strojevi ne mogu, oštro oko tehnologa s kojim sve počinje i završava. Era je briga o zdravlju, o okolišu i u konačnici o proizvodu koji od nas kreće na svoje dugo putovanje u tople domove, ugodne urede, futurističke hotele u želji da ima dugogodišnje jamstvo - kažu iz ove domaće tvornice.

Foto: Era namještaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije