minimalizam

Mali moderan stan u kojem dominira plava boja izgleda baš sjajno!

Foto: BoConcept
1/7
10.08.2021.
u 06:39

Ono što ovom stanu daje karakter su detalji - svaki od njih ima priču, ali isto tako osim ukrasne funkcije ima i onu funkcionalnu

Moderan stan uređen je u minlaističkom stilu, ali zahvaljući bojama i pravilno odabranim detaljima ni na koji način ne izgleda sterilno, štoviše, vrlo je šik. Plava sofa iz Bo Concepta, dominira dnevnom zonom koja je i najposebnija prostorija u cijelom stanu.

Foto: BoConcept

Tu je i raskošni kamin koji posebno čaraobno izgleda noću tijekom hladnijih mjeseci.

Foto: BoConcept

Spavaća soba pak je posve druga priča, tu su neutralni i pastelni tonovi razigrani tek kojim detaljem u jačoj boji. Bordo fotelja odlično se nadopunjuje s nježno ružičastom te zanimljivim zidnim aplikacijama.

Foto: BoConcept

Budući da stan ima prozorske klupice, i puno svjetlosti, taj dio iskorišten je za dodatna mjesta za sjedenje, a jedan prozor poslužio je i za stvaranje radnog kutka.

Foto: BoConcept

Ono što ovom stanu daje karakter su detalji - svaki od njih ima priču, ali isto tako osim ukrasne funkcije ima i onu funkcionalnu.

Foto: BoConcept

Kad se podvuče crta možemo zaključiti da je ovaj stan sjajan primjer kako modernim namještajem i naglascima stvoriti ugodan i topao prostor.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije