pogled u budućnost

Trendovi za 2021.: U dnevnom boravku odaberite jedan od ovih stilova

Lesnina
21.11.2020.
u 07:00

Kraj godine uvijek je rezevriran za predstavljanje trendova, a mi smo odabrali ono što će sljedeće godine biti hit u dnevnim boravcima. Iskristaliziralo se nekoliko trendova, a mi smo izdvojili one najatraktivnije

Velika većina nas s velikim nestrpljenjem čeka da prođe ova, izazova puna, 2020. godina. I veseli nas stoga pogledati u budućnost, bar kada se radi o uređenju interijera. Kraj godine uvijek je rezevriran za predstavljanje trendova, a mi smo odabrali ono što će sljedeće godine biti hit u dnevnim boravcima. Iskristaliziralo se nekoliko trendova, a mi smo izdvojili one najatraktivnije.

Foto: Lesnina

Srebrno-zelena kombinacija

Nemojte bježati od eklektike i spajanja stilova. Zeleni kauč, koji je je ove godine veliki hit, ostaje u dnevnim boravcima, ali u idućoj sezoni dobiva drukčije dodatke - prije svega srebrne naglaske i neočekivane detalje u rozoj boji!

Foto: Lesnina

Ublaženi industrijski stil

Namještaj u smeđim detaljima, po mogućnosti s bar jednim kožnim detaljem u boji konjaka, s mekim tepisima i raskošnom rasvjetom.

Foto: Lesnina

Floralni detalji

Zelenilo, prirodno i umjetno nikad nije bilo toliko traženo. Sljedeće godine unesite zelenilo u svoj dom putem tapeta floralnih uzoraka, s ukrasnim jastučićima i živim biljkama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije