EFEKTNA PROMJENA

Trendi metalni detalji za moderan dom

moderna dnevna soba
Foto: Thinkstock
1/7
15.05.2015.
u 08:30

Metal je konačno iz faze 'materijala budućnosti' prešao u sadašnjost, a namještaj od metala polako se useljava u interijere

U uređenju interijera, bez obzira na to koji stil je u pitanju, uvijek se nastoji paziti da se u njega unese ugodna atmosfera i atmosfera. Pa onda minimalističke interijere i one s neutralnim tonovima oplemenjujemo detaljima u jarkim bojama i s mekanim materijalima, predmetima zaobljenih ploha, drvetom...

Pritom nastojimo izbjeći plastiku, ali i metal, koji glase kao hladni materijali. No, to je samo još jedna od naših dizajnerskih zabluda tako da čak i kad nam se svidi neki metalni komad, odustanemo od njegove kupnje. A vrijeme metala, smatraju dizajneri, upravo je sada jer je taj materijal jedan od ovogodišnjih trendova.

Metal je konačno iz faze "materijala' budućnosti" prešao u sadašnjost, a namještaj od njega polako se useljava u interijere – kuhinje, dnevne sobe, hodnike... rušeći tako predrasude o njemu kao materijalu bez topline, ali i bez estetskog potencijala.

Kako bismo vas ohrabrili da se ipak odlučite na metal, prikazujemo vam nekoliko metalnih predmeta iz naših dućana.

Foto: Promo fotografije
Željezni stolac bez naslona, Zara Home 599 kn

Foto: Promo fotografije
Metalni roštilj Smoking Joe, Bella Forma, 739 kn

Foto: Promo fotografije
Kanta za zalijevanje, Ikea, 29,90 kn

Foto: Promo fotografije
Vrtna garnitura, Emmezeta, 1107 kn

Foto: Promo fotografije
Kuhinjsko cjedilo za tjesteninu i povrće Colors, Emmezeta, 49 kn

Foto: Promo fotografije
Metalna komoda s ladicama u industrijskom stilu, Lesnina, 3092,98 kn

>>Idealna za male stanove: Hash polica koja mijenja svoj oblik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije