Zalihe

Titula najboljeg domaćina vaša je ukoliko osigurate ove kupaonske potrepštine svojim gostima

shutterstock
23.12.2019.
u 06:00

Priprema za goste koji će prenoćiti uključuje pripremu posteljine te nabavku hrane, a u tim procesima često se zanemaruje jednako bitna stavka, kupaonica

Osim klasičnog čišćenja apsolutno svega što vam se nađe na putu, kupaonice za goste treba oboružati i ključnim proizvodima, a koji su to, navodi dwell.com.

Ključne zalihe

Na dohvat ruke i u vidnom polju, trebali bi pripremiti osnovne kupaonske potrepštine kakve su dodatni toalet papir, maramice, dodatna pasta za zube, sapun, šampon, gel za tuširanje te britvica.

Ručnici

Kako se za potrudimo upariti posteljinu na krevetima, trebali bi na isti način postupiti i s ručnicima. Dakako, dodatni ručnici trebali bi se nalaziti na vidnom polju, a posebna stavka prilikom pripreme kupaonice točno su definirana mjesta za čiste i mjesto za odlaganje korištenih ručnika

Ogrtač

Bez obzira jeste li ljubitelj ogrtača ili ne, jedan sigurno imate spremljen negdje u ormaru. Blagdani su odlična prilika za prezentaciju istih, a poseban plus imat ćete kod gosta koji se voli ogrnuti. 

Stoga na kuku na vratima sobe izvjesite ogrtač ili ga pak istaknite na kupaonskim vratima kako bi bio na dohvat ruke. 

Foto: shutterstock

Različita sredstva

Koliko se puta vama dogodilo da ste na put zaboravili ponijeti šampon ili pastu za zube ili pak blazinice ili odstranjivač šminke. Stoga, svojim gostima omogućite pristup svim sredstvima za koja smatrate da bi im mogla trebati. 

Neka od njih vlažne su maramice, losion za tijelo, četka za kosu, krema pa čak i lijekovi. 

Set za prvu pomoć

Veliki broj ljudi na istom mjestu koji barata oštrim i staklenim predmetima recept je za posjekotine. Stoga u svoju kupaonicu, na neko skriveno ili djeci teško dostupno mjesto, grupirajte osnovne predmete iz seta za prvu pomoć kako bi za svaki slučaj bile dostupne na jednom mjestu, u bilo koje vrijeme. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije