u trendu

Tapete s motivima prirode ove sezone najtraženija su roba u uređenju interijera, otkrivamo kako ih uklopiti u prostor

FOTO Nevjerojatne zidne tapete
Dom i vrt
06.09.2021.
u 15:30

Ključno je odabrati pravu poziciju za tapetu kako bi oplemenila prostor i dodatno ga istaknula

Za sve oni koju uređuju ili preuređuju  životni prostor  - tapete s motivima prirode neka se nađu u vašem domu. Naime, još od prošle godine tapete su apsolutni hit u interijerima, a najpopularnije su one šarene, u žutim tonovima ili, najpopularnije - s motivima prirode. Ne mislimo ovdje na cvjetne tapete, već na one koje vjerno imitiraju proljetnu livadu, šumu ili životnjsko carstvo. I tu dominiraju jarke boje i  nema mjesta umjerenosti.

Foto: Privatni album

Hrabar iskorak u interijeru svakako će biti dominantna tapeta velikih dimenzija koja vjerno dočarava zidne murale. To mogu biti motivi iz prirode, street arta ili pak omiljena umjetnička djela koja niste ni sanjali da mogu krasiti vaš dom.. I ovdje je prisutna doza dramatičnosti...

Foto: pixabay

Možda će vas tapete malo više koštati od bojanja zidova, ali su svakako praktičnije od običnog premaza i dulje će trajati. Osim toga, s tapetama ćete još više pojačati dojam preobrazbe u interijeru, a da nećete izgubiti ništa više vremena na njihovo postavljanje. Još više ćete uštedjeti ako ih sami postavite. Nije nimalo komplicirano i možete to sami učiniti, bez ičije asistencije, danas je to barem jednostavno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije