NOVO U LESNINI XXL

Talijanske kuhinje Record pravo su oličenje 'dolce vita' stila

record kuhinje lesnina
Foto: Promo fotografija
1/5
10.06.2016.
u 09:30

Poznati brand talijanskih kuhinja Record na našem tržištu odlikuje kreativnost, dizajn, inovativni materijali u kombinaciji s kreativnom upotrebom boje

Suvremeni dizajn i kvaliteta poznatih talijanskih Record kuhinja predstavljaju rješenje za moderan način života. Ove trendi kuhinje imaju ergonomski dizajn i odlične su funkcionalnosti i zato se svako kuhanje u njima pretvara u kuhanje sa strašću.

Karakteristike Record kuhinja – kreativnost, dizajn, inovativni materijali u kombinaciji s kreativnom upotrebom boje, rezultat su dugogodišnje tradicije i prepoznatljive kvalitetne talijanske izrade kuhinja. Inspiracija za ove kuhinje dolazi od svakodnevnog talijanskog stila koji nadilazi modu i usmjeren je na poboljšanje kvalitete življenja u vlastitom domu.

Foto: Promo fotografija

Record kuhinje su izdržljive i praktične, prije svega zbog izvrsno kreiranih funkcionalnih rješenja: masivni materijali, meko zatvaranje i automatsko usporavanje ladica pri zatvaranju, praktični unutarnji elementi, visoko-kvalitetni panti na vratima odnosno „Blum“ (jedni od najkvalitetnijih panti na svijetu), jedinstvena svjetlosna rješenja elemenata, inovativne kombinacije boja i materijala, te ekološki prihvatljivi materijali.

Foto: Promo fotografija

Record kuhinje pripadaju u skupinu srednje više cjenovne kategorije namještaja, pri čemu je kvaliteta kuhinja najvišeg nivoa.

Začinite svoj stil života mirisima i okusima Italije, a za potpuni doživljaj u Lesnini XXXL poigrajte se odabirom različitih mogućnosti izgleda i karakteristika Record kuhinja.

>>Učinite dom posebnim mjestom - ispunite ga detaljima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije