inspiracija

Tako jednostavno, a tako efektno: Prepišite ideju poznatog brenda za uskrsno uređenje doma

Foto: Arket Home
1/6
16.04.2022.
u 07:00

Zanimljiv je spoj naoko nespojivog posuđa, kontrastnih tekstila i puno prirodnih dekoracija - cvijeća, grana, lišća uz dodatak ukrasnih pisanica koje lako možete napraviti sami

Ako vam je, kao i u modi, i za dom važno birati ekološki osvještene brendove Arket je pravi izbor. Ovog proljeća, i Uskrsa, imaju odlične ideje za dekoriranje doma na vrlo decentan, a istovremeno i vrlo efektan način.

Foto: Arket Home

Uz pastelne tonove koji su ove sezone ultimativni hit u uređenju doma, odlučili su ovog proljeća zaigrati i na jarke boje, prije svega žutu i narančastu koje su okosnica proljetne kolekcije.

Foto: Arket Home

Ako još tragate za idejama za uređenje doma, ili stola, za Uskrs, ove su sjajne jer ih je lako kopirati i još lakše modificirati.

Foto: Arket Home

Zanimljiv je spoj naoko nespojivog posuđa, kontrastnih tekstila i puno prirodnih dekoracija - cvijeća, grana, lišća uz dodatak ukrasnih pisanica koje lako možete napraviti sami.

Foto: Arket Home

Foto: Arket Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije