domaći proizvod

Svjetsko, a naše: Kupaonice s domaćim popisom nude luksuz po povoljnim cijenama

Nord Produkt
24.08.2021.
u 14:34

Domaći proizvođač Nord Produkt nudi upravo vrhunski dizajn i kvalitetu po cijenama koje su pristupačne. A nedavno su i u Zagrebu, na Zagrebačkoj cesti 217, otvorili novi outlet s asortimanom sniženim do 70 posto

Uz vrhunski dizajn, nerijetko, ruku pod ruku ide i visoka cijena. Međutim, domaći proizvođač Nord Produkt nudi upravo vrhunski dizajn i kvalitetu po cijenama koje su pristupačne. A nedavno su i u Zagrebu, na Zagrebačkoj cesti 217, otvorili novi outlet s asortimanom sniženim do 70 posto.

Foto: Nord Produkt

Samoborska tvrtka Nord Produkt, poznati domaći proizvođač kupaonskog namještaja i kuhinja te jedini proizvođač slavina, ima u zapadnom dijelu Zagreba trgovinu od 150 kvadrata u kojoj nudi asortiman kuhinja i kupaonica renomiranih robnih marki Armal, Schmidler i Nord.

Foto: Nord Produkt

Proizvodi dolaze uz super cijene i popuste - elementi za kupaonice i kuhinje mogu se dobiti po cijeni umanjenoj do 50, 60, ali i 70 posto.

Foto: Nord Produkt

Najčešće zastupljene kategorije po outlet cijenama su kupaonski namještaj, ogledala, tuš-kabine, slavine, kade, sanitarna keramika, tuš-elementi i druga oprema za kupaonice.

Foto: Nord Produkt

Tako su slavine redovno zastupljene s popustima od 30 do 60 posto, često se pronađe umivaonik na sniženju (trenutačno se nudi jedan model 70 posto jeftiniji), kao i ormarić ili vodokotlić sniženi i do 50 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije