novi broj magazina

Sutra vas u Livingu vodimo u raskošnu vilu na Dugom otoku za kojom je poludio i New York Times

05.05.2023.
u 06:00

Naš je zadatak, među ostalim, pokazati vam i brojne ljepote Hrvatske, a jedna takva, koja nam krasi i naslovnicu, skriva se na Dugom otoku i nosi ime Villa Nai 3.3. Djelo je poznatoga domaćeg arhitekta koji je pokazao da se suvremena arhitektura i te kako može uklopiti u prirodu i dodatno je oplemeniti

Otvorili smo sezonu roštiljanja, šetnji prirodom, hvatamo boju, pripremamo se za ljeto. A isto tako valja pripremati i svoj dom, balkon i vrt. Zato smo vam pripremili veliki vodič za sadnju najatraktivnijih cvjetnica koje će vas svojim laticama uveseljavati sve do jeseni, svakako ih posadite!

Naš je zadatak, među ostalim, pokazati vam i brojne ljepote Hrvatske, a jedna takva, koja nam krasi i naslovnicu, skriva se na Dugom otoku i nosi ime Villa Nai 3.3. Djelo je poznatoga domaćeg arhitekta koji je pokazao da se suvremena arhitektura i te kako može uklopiti u prirodu i dodatno je oplemeniti.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Druga ljepotica skriva se u Zagrebu i genijalan je primjer promišljene tipske gradnje, a vlasnica je, uređujući dom za svoju obitelj, spojila na fantastičan način staro i novo, moderno i tradicionalno. Njezina formula pokazala se dobitnom!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zavirili smo i u doista posebno potkrovlje koje vrvi sjajnim rješenjima i vjerujemo da će vam biti odlična inspiracija. Naša dizajnerica i stilistica Ana Banchi pokazat će vam kako u kuhinju nijeti trendove sezone s puno stila i za malo novca!

Foto: Shutterstock

Za sve vas koji strastveno vrtlarite pripremili smo veliki vodič za sadnju ljetnica, i to onih koje je lako uzgojiti. U zagrebački Botanist svratili smo po recepte sa šparogama, koje bi se ovog proljeća trebale naći na meniju barem jednom.

Kao i uvijek, pobrojili smo novitete, osvrnuli se na nedavno završen Salone del Mobile te secirali zagrebačku novogradnju koja niče u širem centru grada. Uvjereni smo da će vam sve ovo uljepšati ovaj vikend! Novi broj magazina Living potražite sutra uz Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije