Ne propustite

Danas vas u Livingu čeka i stan koji je nastao neobičnom pregradnjom

04.10.2019.
u 07:28

Razgovarali smo i s brojnim domaćim kreativcima, onima koji rade personalizirane detalje, šaptačima biljkama, točnije duom koji stoji iza projekta Dnevna doza Biljaka te dizajnericom Miom Lučić

Danas vas na kioscima, samo uz Večernji list, čeka novi broj magazina Living. Temu broja posvetili smo kaminima, klasičnim na drva, onima na struju ili plin, čak i onima koji imaju samo konzolu koja "glumi" kamin jer je, svakako, kamin ako ga imate, vizualno središte prostorije. U osam konkretnih savjeta donosimo ideje za ugradnju, održavanje, prilagodbu prostoru.

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Razgovarali smo i s brojnim domaćim kreativcima, onima koji rade personalizirane detalje, šaptačima biljkama, točnije duom koji stoji iza projekta Dnevna doza Biljaka te dizajnericom Miom Lučić.

 

Posjetili smo i dva senzacionalna interijera - vilu na Braču koja se ponosi svojim raskošnim vrtom, ali i krevetom u kojem je spavao, glavom i bradom, car Franjo Josip te zagrebački stan koji je nastao na vrlo neobičan način, odnosno riječ je o petini nekoć starog građanskog stana. Svakako se isplati pogledati!

Foto: Davor Puklavec/PIXSEL

Dakako, s hladnijim danima više vremena provodimo pod toplim dekicama, poplunima i pokrivačima pa nije zgoreg baciti oko na trendove koji će ove jeseni i zime dominirati u spavaćoj sobi. Tu su i brojne inspiracije i ideje za uređenje doma koje smo pronašli u domaćim trgovinama.

Foto: BoConcept

Što se pak tiče gastro priče, ona je posvećene gljivama, i to ne bilo kojima, već vrganjima i lisičarkama, vrstama koje je nemoguće umjetno uzgojiti pa ih se konzumirati može isključivo u kratkom periodu koji završava polovicom listopada.

Da vam sad baš ne otkrijemo sve, vidimo se na kisocima! Do čitanja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije