Ususret blagdanima

IKEA božićna kolekcija nikad nije izgledala ovako dobro, uvjerite se sami!

02.10.2019.
u 14:24

Zaigranim ukrasima, među kojima se ističu papirnate zvijezde i nezaobilazne kuglice crvenih i plavih nijansi te s prugicama, radovat će se oni najmlađi, ali i roditelji, pa će tako ukrašavanje doma postati zabava za cijelu obitelj

Od početka listopada u robnoj kući IKEA Zagreb dostupna je nova blagdanska kolekcija, nadahnuta modernim proslavama i druženjima.

Među blagdanskom kolekcijom nalazi se tako prigodno posuđe VINTERFEST, uključujući tanjure za posluživanje, zdjele, ali i stalak za serviranje za sve ukusne zalogaje spravljene od lososa, ali i drugih prigodnih namirnica. Uz ovo će se posuđe dobro uklopiti i blagdanski stolnjak s crvenim motivima, izrađen od 100 % održivog pamuka, koji će svaki stol u tren oka pretvoriti u slavljeničko umjetničko djelo.

Zaigranim ukrasima, među kojima se ističu papirnate zvijezde i nezaobilazne kuglice crvenih i plavih nijansi te s prugicama, radovat će se oni najmlađi, ali i roditelji, pa će tako ukrašavanje doma postati zabava za cijelu obitelj. Među ukrasima se nalazi i GODTAGBAR keramička vaza plavo-bijele boje, obojana ručno, u koju možete utaknuti omanje božićno drvce ili omiljenu biljku.

Žele li se mališani ove godine okušati i u pečenju blagdanskih slastica ili ukrašavanju kućica od đumbira, u IKEA kolekciji za njih se nalazi posebna pregača crvene boje i živahnih motiva te kuharske kape. Za one koji se, pak, više vesele gotovim kolačima, VINTERSAGA linija donosi slasne keksiće s đumbirom i čokoladne karamele.

Sastavni dio blagdana su i pokloni, a ove godine IKEA poziva na održivije zamatanje, pri čemu i sam omot postaje dio poklona. Tako poklon možete omotati VINTERFEST ručnikom i ukrasiti VISSVAS LED rasvjetnim lancem, a ako se odlučite za poklon u obliku slastica, jednostavno ih spremite u VINTERFEST posude.

Zimski dani ponekad znaju biti sivi i tmurni, no uz viseće zvijezde ili svijećnjak STRÅLA, što znači svjetlo na švedskom, svaki kutak u domu može izgledati toplo i svijetlo, i danju i noću. Stolu za blagovanje blagdanski će štih donijeti svijećnjak STRÅLA s tri svijeće na baterije s ugrađenim timerom koji će upaliti ovu LED rasvjetu svaki dan u isto vrijeme – i diskretno pozvati na zajednički objed.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije