ne propustite

Sutra vas na kioscima čeka najraskošnije, blagdansko izdanje magazina Living

04.12.2020.
u 07:00

Posjetili smo čak tri, u blagdansko ruho odjevena, doma koji će vam poslužiti kao inspiracija. Jedan je potpuno sama uredila domaća influencerica, jedan potpisuju dizajneri Zara Home-a, a treći studio Mirjane Mikulec

Stigla nam je i prva subota u mjesecu, dan tradicionalno rezerviran za novi broj magazina Living. Ali ovaj sutrašnji Living drukčiji je od svih ostalih. Riječ je o raskošnom božićnom broju koji će mnogima biti najbliže advenstkoj čaroliji za koju smo ove godine ostali zakinuti.

Ali zato smo mi posjetili čak tri, u blagdansko ruho odjevena, doma koji će vam poslužiti kao inspiracija. Jedan je potpuno sama uredila domaća influencerica, jedan potpisuju dizajneri Zara Home-a, a treći studio Mirjane Mikulec.

Snimili smo nikad raskošnji božićni editorijal s više od 200 ideja za uređenje doma koji će vas, uvjereni smo, oboriti s nogu i inspirirati da se uključite u naš natječaj

Prije lockdowna smo posjetili dva zagrebačka restorana koji su s nama, i vama, nesebično podijelili svoje blagdanske recepte, ako niste hrabri iskušati ih, dobri je znati da se, iako su restorani zatvoreni, iz njih može naručiti hrana za van.

Razgovarali smo i s domaćim kreativcima - dizajericom iz Splita koja stvara čarolije u interijeru pod imenom KK Design te s Miom Kuhar autoricom multifunkcionalnog stolića koji je ujedno i mini vrt - sad i u blagdanskoj varijanti.

Pobrojali smo sve trendove za kićenje božićnog drvca i obišli domaće trgovine u potrazi za najdivinijim ovogodišnjim dekoracijama.

Svakako se potrudite nabaviti sutra svoj primjerak Livinga, samo uz Večernji list, kako bismo vam približili božićnu čaroliju!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije