LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Najljepša blagdanska priča dolazi iz domaće craft pivovare

U suradnji s udrugom za nezbrinute životinje Prava Šapa napravili su akciju udomljavanja napuštenih mačaka. Ideja je skrenuti pozornost na veliku količinu životinjica koje traže svoj dom i nagraditi svakog novog udomitelja s poklon paketom piva Varionica
03. prosinca 2020. u 08:29 0 komentara 282 prikaza
Foto: Varionica

U domaćoj craft pivovari Varionica ovog se prosinca, osim piva, kuha i jedan topla blagdanska priča. Naime u Varionici su se odlučili za jednu pozitivnu priču.

 | Autor : Varionica Foto: Varionica

U suradnji s udrugom za nezbrinute životinje Prava Šapa napravili su akciju udomljavanja napuštenih mačaka. Ideja je skrenuti pozornost na veliku količinu životinjica koje traže svoj dom i nagraditi svakog novog udomitelja s poklon paketom piva Varionica.

 | Autor : Varionica Foto: Varionica

Fokus smo stavili na malo starije mace i mace s nekim „hendikepom“ jer se one inače teže udomljavaju. Na ovaj potez odlučili su se i zato jer pred pogonom Varionice u Pisarovini posljednja dva mjeseca pronalaze napuštene životinje.

 | Autor : Varionica Foto: Varionica

I zato, svatko tko udomi životinjice i uljepša i sebi i njima prestojeće blagdane na dar će od Varionice dobiti 6 boca piva.

kamin SIMBOL BLAGDANA Kamin: toplo srce doma koje je sve češće u modernim interijerima njega bilja Imamo super savjete za brigu o božićnoj zvijezdi, ove godine neće vam uvenuti! dom iz snova Stan u neutralnim tonovima u koji bismo se odmah preselili, a vi?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.