ne propustite

Sutra vas čeka novi broj magazina Living u kojem vas, ekskluzivno, vodimo u fantastičan zagrebački stan

M2Ideja
02.04.2021.
u 07:00

U ovom broju, koji je pravi proljetni, čeka vas veliki vodič kroz trendove vrtnog namještaja za 2021. kao i savjeti kako uspješno preseliti dnevni boravak na otvoreno te ključni koraci za cvjetni balkon sve do kasne jeseni

U subotu, kad izlazi uskršnji trobroj Večernjeg lista, čeka vas prava poslastica, travanjsko izdanje magazina Living. U ovom broju, koji je pravi proljetni, čeka vas veliki vodič kroz trendove vrtnog namještaja za 2021. kao i savjeti kako uspješno preseliti dnevni boravak na otvoreno. Tu je i veliki vodič, koji smo napravili s Emmezetom, za opremanje apartmana, koji će vam, na primjeru fantastične kuće u okolici Zadra, biti odličan putokaz uređujete li apartman.

Ako pak opremate dom, ili ga želite osvježiti, možda vas nadahne moderan zagrebački stan koji je opremila dizajnerica Bosiljka Antolković i koji nas je oborio s nogu, prije svega sjajnim rasporedom.

Foto: M2Ideja

Imamo i dva intervjua - s poznatom dizajnericom Nikom Zupanc koja u Zagrebu gostuje sa svojom izložbom stolaca i koja nam je otkrila kako je pandemija utjecala na njezin posao i na nju samu te intervju s domaćom dizajnerskom zvijezdom Mirjanom Mikulec koja je nedavno proslavila 10 godina emitiranja emisije "InDizajn s Mirjanom Mikulec".

Ako još uvijek niste dom ukrasili za Uskrs, imamo sjajne ideje za ukrašavanje doma u zadnji čas koje je osmislila stilsitica Ankica Juričević.

Foto: Sandra Šimunović / PIXSELL.

Kako je proljeće u punom zanosu, imamo fantastične ideje i savjete za sadnju trajnica koje će cvjetati sve do jeseni, te odlične ideje za uređenje i najmanjih balkona.

Foto: Sandra Šimunović / PIXSELL.

Naša Maja Posavec opet je, svojim nepogrešivim stilom, izabrala trenutno najcool detalje za dom koji će vam pomoći da u dom unesete veselu proljetnu atmosferu.

Foto: H&M Home

Ako planirate otvoriti sezonu roštiljanja imamo savjete vrhunskog stručnjaka iz zagrebačkog Brennera zbog kojih ćete zauvijek promiijeniti način pripreme mesa za uživanje na otvorenom.

Naravno, nismo vam sve otkrili, imamo još puno odličnih ideja stoga vam zakazujemo "spoj" uz jutarnju kavu za savršen početak dana!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije