uradi sam

Domaća kreativka ima savršenu formulu za dekoriranje uskrsnog stola, a mi vam donosimo i jedan njezin "recept"

Foto: Mademoiselle_ad
1/16
31.03.2021.
u 06:45

Najviše me vesele diy projekti koje izrađujem sa svojom kćeri te aranžiranje i dekoriranje stola,koje mi se ne čini teško jer, od baka naslijeđeno porculansko i kristalno posuđe, napravi veliki dio posla - kaže Andrijana

Ako ovog Uskrsa želite najmilije razveseliti originalnim DIY ukrasima, donosimo vam prokušane recepte domaće kreativke, Zagrepčanke Andrijane Dedić koja svoje uradi sam projekte, koji su prava mala umjetnička djela, rado dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu, na svom profilu mademoiselle_ad. Ova mlada mama četverogodišnje djevojčice, i ukoro i dječaka, po zanimanju je medicinska sestra, a oduvijek je, kaže, zaljubljenica u fotografiju i interijere.

Foto: Mademoiselle_ad

 - Najviše me vesele diy projekti koje izrađujem sa svojom kćeri te aranžiranje i dekoriranje stola,koje mi se ne čini teško jer, od baka naslijeđeno porculansko i kristalno posuđe, napravi veliki dio posla - kaže Andrijana.

Foto: Mademoiselle_ad

S nama je podijelila svoje receptr za ukrašavanje doma ovog Uskrsa te čak otkrila i jedan malo uradi sam koji možete sami odraditi - ukrašavanje pisanica.

Foto: Mademoiselle_ad

DIY ukrašavanje pisanica:
Potrebno: -kuhana jaja
               -salvete sa željenim motivima
               -mekani kist
              -razmućeni bjelanjak
Na mjestu gdje planirate zalijepiti izrezanu sličicu premažite jaje s malo bjelanjka, prislonite izrezanu sličicu te  još jednom kistom umoćenim u malo bjelanjka prijeđite preko sličice. Po završetku ostavite jaje da se motivi osuše.

Foto: Mademoiselle_ad

Ako još tragate za inspracijom, možda vas neka od Andrijaninih dekoracija nadahne za uređenje blagdanskog stola. U galeriji pogledajte kako, po Andrijaninom receptu, izraditi ukrasnu papirnatu pisanicu:

1/7

A ako planirate iznenaditi unikatnim pisanicama, evo Andrijaninog prijedloga:

1/14

 

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije