Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Suradnja domaćih arhitekata i poznatog brenda Kartell

Postavke su bile podijeljene u šest tematskih zona – lounge, restoran i bar, terasa i vrt, dom, ured i konferencija te dječji klub
24. studenoga 2018. u 07:00 1 komentara 295 prikaza

Poznati dizajnerski brend Kartell u sklopu predstavljanja svojih proizvoda hrvatskim arhitektima, u Laubi, izložio različite postavke svojih proizvoda, prilagođenih za opremanje objekata u projektnom sektoru. Postavke su bile podijeljene u šest tematskih zona – lounge, restoran i bar, terasa i vrt, dom, ured i konferencija te dječji klub. Cilj postavki u svakoj tematskoj zoni bio je istaknuti proizvode koji najbolje ispunjavaju potrebe dizajnera u tim prostorima.

gostovanje Domaći dizajnerski komadi za koje ćete još čuti

– Kartell je dostupan kao projektni partner u raznim područjima, od ugostiteljskog do korporativnog sektora – objasnila je Lorenza Luti, direktorica marketinga i maloprodaje u Kartellu.

Kartellova specifična industrijska proizvodnja omogućuje ponudu „custom” rješenja prilagođena specifičnim projektima, uz očuvanje kvalitete i dizajna proizvoda, a iznad svega pravovremenu isporuku u skladu s potrebama klijenta. To predstavlja dodanu vrijednost za proizvode iz asortimana Contract, a istovremeno omogućuje veliku fleksibilnost, brzu isporuku te pruža mogućnost obnove i prilagodbe.

  • NicolePaul:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti---->>>>>> www.WebJob33.Com