Inovacija

Sudoperi od nehrđajućeg čelika koji se sami odštopavaju i paze na potrošnju vode

16.01.2019.
u 10:14

Stigli su novi kuhinjski sudoperi GROHE, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i čak četiri paketa

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije.Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bismo napunili lonce, pripremili povrće i oprali posuđe nakon obroka, to je sudoper!

Svojom jedinstvenom i visokokvalitetnom ponudom kuhinjskih sudopera GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, sada postavlja nove standarde te čini svaku uporabu sudopera manje zahtjevnim i manje nemilim zadatkom.

Novi sudoperi dizajnirani su kao PerfectMatch: ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu već se i lako kombiniraju s kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu. Zahvaljujući QuickFix sustavu, ovi kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi. Još jedan plus su i značajke poput Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko odštopavanje.

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirati u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, model u ravnini s radnom pločom, model s ugradnjom ispod ploče ili kao model sa smanjenim rubom. Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih do onih minimalističkog i reduciranog stila.

Osim toga, korisnik može birati između dvije različite vrste nehrđajućeg čelika te raznih debljina čelika, od 0,6 mm do 1,0 mm. Svaki ovaj sudoper premašuje standarde kvalitete, no jedan model uistinu je poseban, to je K400+. Ovaj sudoper dostupan je u izvedbi od nehrđajućeg čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na hrđu i koroziju. Svim sudoperima može se dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjenske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Zahvaljujući svemu navedenom, odabrani model i njegova cijena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika. Kako bi svojim kupcima olakšao odabir, GROHE je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od sudopera i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije