RAZIGRANO

Stolovi koji će vas osvojiti zbog svojih divnih, ali vrlo neobičnih nogu

stolovi mjehurići
Foto: duffylondon.com
1/14
24.03.2015.
u 17:30

Studio Duffy London kreirao je za nožice svoje nove linije stolova metalne balone u različitim bojama - srebrnoj, zlatnoj i crvenoj...

Studio Duffy London kreirao je novu liniju staklenih stolova s vrlo neobičnim i nadasve upečatljivim nogama. Umjesto klasičnih, stolovi serije 'Up!' imaju noge od balona.

Zbog tankih nožica koje predstavljaju vrpce na kojima su baloni 'zavezani' stvara se dojam kao da stolovi lebde. Produkt dizajner Christopher Duffy tako se poigrao s percepcijom prostora, levitacijom i uzgonom, htijući upravo postići taj dojam lebdenja staklene plohe u zraku.

Foto: duffylondon.com

Balonima od kompozita smole i metala te čeličnih šipki dobio se praktičan, ali nadasve razigran i moderan i elgantan komad namještaja. I ne brinite, testiranja su pokazala kako je stol sasvim čvrst da na njemu možete imati sve uobičajene sadržajte, bez opasnosti da sve završi na podu.

Foto: duffylondon.com

Stolovi dolaze u varijanti okruglog klub stolića i pravokutnih blagovaoničkih stolova, a njihove neobične noge u tri boje: crvenoj, srebrnoj i zlatnoj. Postoje i stolovi s kombinacijom boja. Cijena? Prava sitnica: 11 700 dolara! Iznos se odnosi na klub stoliće, dok za velike blagovaoničke još nije definirana.

>>Veličanstveni stolovi čiji će vas maštoviti dizajn ostaviti bez daha

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije