LISTA ŽELJA

Stolići za kavu koje morate imati!

Zuiver
31.12.2019.
u 07:00

Stoliće za kavu smatrajte dekoracijom i elementom uređenja interijera više nego kao svakodnevnim funkcionalnim predmetom i vaš će dnevni boravak uvijek sjati dozom elegancije, šika i stila.

Stolići za dnevni boravak puno su više od malenog stola na koji odlažemo stvari. Na američkm engleskom oni se zovu stolići za kavu, stoga ni ne čudi da bi se trebali najviše koristiti za uživanje u dobrom društvu i šalici sjajne kave. Ako ste krivi u slučaju stilskog prekršaja i na njega odlažete daljinske upravljače, mobitele, zdjele sa grickalicama i slične predmete, vrijeme je da prekinete s ovom lošom navikom. 

Stoliće za kavu smatrajte dekoracijom i elementom uređenja interijera više nego kao svakodnevnim funkcionalnim predmetom i vaš će dnevni boravak uvijek sjati dozom elegancije, šika i stila.

Inspirirajte se tendovima, ali i bezvremenskim šarmom dekoracija i saznajte pravu formulu sjajnog izgleda stolića za kavu - Kako stilizirati stolić u dnevnom boravku?

Naš izbor stolića za dnevni boravak koje morate imati:

Cupid Large Copper

Stolić za kavu Cupid Large Copper povećana je verzija Cupida, jednog od najprodavanijih Zuiverovih pomoćnih stolića. Odvojiva gornja staklena ploča u raznim bojama i sklopivi čelični okvir, osim elegancije, daju ovom stolu i praktičnost.

Gnijezdo.hr, 1367 kn

 

Foto: Zuiver

Foto: Zuiver

 

Set od dva stolića Flow

Stolići Zuiver Flow dolaze u kompletu, jedan malo viši od drugoga, i, priznat ćete, čine sjajan par. Sjajan zbog emajla koji je korišten u izradi gornje ploče stola. Dolaze u crnoj i plavoj varijanti, a ako se dvoumite koju vatijantu odabrati, jednostavno odlučite da nećete odlučiti, jer se svi fantastično kombiniraju!

Gnijezdo.hr, 1690 kn

 

Foto: Zuiver

Foto: Zuiver

 

Cartagena set od tri stolića

Dinamičan trio - svaki od Cartagena stolića djeluje sjajno zasebno, baš kao i kada se svi skupe i tvore smislenu cjelinu. S ultratankim nogicama i okruglim postoljem koje imitira gornju plohu stolića, ovim adutom osigurajte moderan izgled svog dnevnog boravka.

BoConcept.com, 2899 kn

 

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

 

Bornholm

Pravog skandinavskog duha, stolić za dnevni boravak Bornholm donijet će dašak nordijskih zemlji u vaš dom. Dizajniran s tankom i okruglom gornjom plohom te tri mršave nogice, uklopit će se u bilo koji dnevni boravak, a dolazi u četiri vrste finiša: mat pepeljasto siva, hrast, bijeli mramor te smećkasti mramor.

BoConcept.com 2369 kn

 

Foto: BoConcept

 

Foto: BoConcept

 

Boss

Dutchbone stolić za dnevni boravak Boss kombinira zelenu mramornu plohu za posluživanje te mjedeno obojenu metalnu bazu. Šik i moderno!

Dizajnholik.hr, 1500 kn
 

Foto: Dutchbone

 

Kelly Tray

Zuiver stolić s beneficijama, to je Kelly Tray. Ovaj se stolić u roku keks iz poslužavnika pretvori u posudu za odlaganje voća, stoga je idealna za druženja uz pokoju čašicu. Sve čaše odjednom transportirate u kuhinju!

Dizajnholik.hr, 1005 kn

 

Foto: Zuiver

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije