56 MIL

Stingov penthouse s pogledom na Central Park prodaje se za 56 milijuna dolara

Andrew Kiracofe
17.07.2017.
u 08:02

Besprijekorno uređen s luksuznim aparatima, stan se proteže na dvije etaže i pokriva 1650 četvornih metara te dodatnih 120 četvornih metara terase.

Poznat kao miran obiteljski čovjek, koji većinu svog vremena provodi na farmi u Francuskoj, Sting ima mnogobrojne vile i stanove diljem svijeta. Jedan od njih je i ovaj luksuzno uređeni stan s pogledom na njujorški Central Park, nedavno pušten u prodaju.

Smješten u popularnom rezidencijalnom dijelu slavnih s adresom 15 Central Park West, stan se proteže na dvije etaže i pokriva 1650 četvornih metara te dodatnih 120 četvornih metara terase. Besprijekorno je uređen s luksuznim dekoracijama, a uključuje tri sobe te kućni ured.

Foto: Andrew Kiracofe

Točnije, riječ je o penthouseu čiji je glavni adut velika spavaća soba na višoj etaži s pogledom na Central Park te odvojenim garderobama za "nju i njega", zajedno sa spa oazom i saunom.

Na donjoj etaži dominiraju prozori od poda do stropa diljem cijelog dnevnog boravka koji osiguravaju savršen pogled na New York. Otvoreni kamin odijeljuje dnevni boravak od posebnog kutka za sjedenje u čitanje te kućne biblioteke. Ona je, naravno, izrađena po mjeri.

Foto: Andrew Kiracofe

Elegantna blagovaonica i dizajnerska kuhinja dostojna restorana uključuje vrhunske kućanske aparate.

Do druge se etaže stiže vijugavim stubištem, u čijoj su pozadini ekskluzivni drveni paneli talijanskog umjetnika i kipara Piera Fornasettija, a zanimljivo, također je omogućen zasebni ulaz na drugi kat, i to direktno iz dizala.

Foto: Andrew Kiracofe

Osim Stinga, na poštanskom sandučiću ove zgrade je zapisano i ime Denzela Washingtona i Boba Costasa, a stanarima su na raspolaganju zajedničke teretana, garaža, bazen, parna kupelj, sauna, kino, privatni restoran, vinski podrum, poslovni centar, prostorija za zabavu i dječja igraonica.

Sting pordaje svoj penthouse za 56 milijuna dolara putem agencije Sotheby’s International Realty.

Zavirite u našu foto-galeriju Stingovog penthousea:

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije