dom iz snova

Stan u neutralnim tonovima u koji bismo se odmah preselili, a vi?

Foto: Zara Home
1/12
02.12.2020.
u 07:00

Stan koji vam danas predstavljamo sav je u nude nijansama i sve je samo nije bezličan i dosadan

Domove u neutralnim tonovima, potpuno bezrazložno, prati svojevrsni mit da su bezlični i dosadni. Međutim riječ je upravo o mitu. Stan koji vam danas predstavljamo sav je u nude nijansama i sve je samo nije bezličan i dosadan.

Foto: Zara Home

Štoviše, riječ je o stanu u koji bismo se odmah preselili jer oduševljava toplom atmosferom, divnim detaljima i na prvi pogled je jasno da je riječ o - domu.

Foto: Zara Home

Riječ je o stanu površine oko 90 metara kvadratnih koji su vlasnici opremili Classic kolekcijom brenda Zara Home, a osnovna boja koaj dominira prostorom je - bež.

Foto: Zara Home

Bež sofa, bež tepih, bež tekstili, svijetli zidovi, sve to je zaokruženo s puno zlatnih detalja i jako zanimljivim rasvjetnim tijelima i sve to, kao cjelina, čini topao dom mlade obitelji.

Foto: Zara Home

Spavaća soba također je u neutralnim i umirujućim tonovima, sa suptilnim naglascima koji prostoru daju karakter.

Foto: Zara Home

U blagovaonici su neutralni tonovi razbijeni detaljima od prirodnog drveta i raskošnim lusterom dok su u dnevnom boravku tu ulogu preuzeli akcenti na zidovima.

Foto: Zara Home

Dječja soba pravo je carstvo dizajna i neutračnih tonova i kako takva, s pravom, je glavna zvijezda ovog predivnog doma.

Foto: Zara Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije