dom iz snova

Stan u kojem caruje glamur: Povratak raskošnog namještaja i moćnih detalja

Foto: H&M Home
1/6
31.07.2023.
u 06:14

Cijeli ovaj stan inspiriran je najglamuroznijim komadima i detaljima karakterističnima za sedamdesete, a ispunjen je ultra poželjnim komadima

Stan koji kao da je "zapeo" u vremenu, na newyorškom Upper East Sideu kasnih sedamdesetih poslužio je dizajnerima brenda H&M Home-a za predstavljanje nadopune svoje koelkcije Classic.

Foto: H&M Home

Prostorom domniraju moćni detalji, svijećnjaci zlatne boje, jastučnice moćnog tkanja, kontrasti i ono što je najbitnije, sve je u svršenoj simetriji. Upravo u tome je ključ, naime, kad ne bi bilo simetrije ne bismo govorili o luksuzu i glamuru već o kiču.

Foto: H&M Home

Cijeli ovaj stan inspiriran je najglamuroznijim komadima i detaljima karakterističnima za sedamdesete, a ispunjen je ultra poželjnim komadima.

Foto: H&M Home

Ako i vi želite u svom domu stvoriti ovakvu atmosferu postavite poplune na krevet i dodajte širok izbor jastuka za raskošnu hotelsku atmosferu i stilizirajte kupaonicu debelim, mekanim frotirnim ručnicima i odgovarajućom prostirkom za kupanje.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije