Evo ideja

Iskoristite stare staklenke

staklenke
Foto: Shutterstock
1/5
01.11.2017.
u 10:13

Nakupljene staklenke u ostavi iskoristite na sasvim novi i kreativni način. Evo ideja!

U ormaru s namirnicama ili ostavi brzo nam se zna nakupiti različitih staklenki. Često se koriste za spremanje zimnice, a kvaliteta domaćih ukiseljenih krastavaca, paprike, ajvara, različitih kompota ili pekmeza ovisi o njihovoj kvalitetnoj sterilizaciji prije samog spremanja.

No, velike i male staklenke mogu poslužiti i za još mnogo toga. Primjerice, u njih spremajte sitniš.

Foto: screenshot/facebook

Kovanica po kovanica, nećete ni sanjati koliko se tako može skupiti novca. Dobar je to primjer za djecu i učenju kako se novac može skupljati i kasnije upotrijebiti za neku korisnu stvar. Katkada staklenke možemo iskoristiti kao idealno mjesto za čuvanje suhih grahovica ili oraha, lješnjaka, badema...

Foto: screenshot/facebook

Efektno mogu izgledati i kao vaze za cvijeće i za spremanje slatkiša. Dobrodošle su i kao idealno odlagalište olovaka, kistova, dugmadi, sitnog alata...

Foto: screenshot/facebook

Imate li vješte ruke, od njih možete napraviti i zanimljivu staklenu instalaciju-policu...

>>Tako jednostavno: 5 ideja kako kupaonicu pretvoriti u SPA centar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije