MULTIFUNKCIONALNO

Revolucionarno rješenje za auto: sklopiva atraktivna garaža

garaža gaze box
Foto: freshome/Gazebox
1/3
24.07.2015.
u 13:00

Polikarbonatne ploče i kompozitni aluminij vješto su upakirani u inovativno i estetski privlačnoo sklonište za vašeg kućnog ljubimca

Talijanski Gazebox je osmislio novi koncept kućice za automobile - riječ je o garaži ne samo invovativnog i funkcionalnog nego i atraktivnog dizajna koja osim toga može poslužiti i kao nadstrešnica te sjenica. Otprilike, dizajnerski 3u1 koji plijeni svojim izgledom.

Garaža je doista revolucionaran sklopivi sustav koji omogućuju da vlasnici koji nemaju garažu ipak spreme svoga ljubimca na sigurno. Garaža se naime, putem daljinskog upravljača može posve sklopiti odnosno zatvoriti, ali po želji i samo djelomično natkriti automobil odnosno motor. I to sve zahvaljujući visokom stupnju transparentnosti.

Foto: freshome/Gazebox

Garaža je izrađena od aluminija i UV polikarobnatnih ploča koje štite automobile od padavina - kiše, snijega, tuče ali i od sunca. Gazebox dolazi u dvije izlazne opcije i ima automatsko otvaranje

Usto, vrlo se jednostavno montira na teren i zahvaljujući kvalitetnim materijalima (kompozitni brušeni aluminij) vrlo je stabilan kada se pričvrsti za tlo. Također, možete odabrati i boju koju želite te kada automobil nije u garaži, iskoristiti je za druženje u hladovini.

Foto: freshome/Gazebox

>>Unosan posao: provjerite po kojim se cijenama iznajmljuju garaže u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
16:52 24.07.2015.

Nije prvi put,da novinari zainteresiraju pojedince za neku inovaciju,ali na kraju nema osnovnog parametra-cijene,pa barem -okvirne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije