najviše pregleda

Sedam trendova uređenja interijera koji dominiraju na TikToku, imate li favorita?

tepih
Sinsay
27.01.2024.
u 07:00

Analizirajući podatke o gledanosti TikToka, ekipa GetAgenta zbrojila je ukupan broj pregleda kako bi izradila popis najpopularnijih trendova u uređenju interijera na TikToku za 2024

Ne prođe ni dan, a da TikTok feed nasumično ne smišlja najnoviji trend. Posebno je zanimljivo kada se govori o ciklusu modnih trendova, koji se kreće tako brzo da je gotovo besmisleno pokušavati ga pratiti. Ali srećom, to je moda. Kada su u pitanju interijeri i trendovi uređenja doma, ciklus se kreće nešto sporije. Analizirajući podatke o gledanosti TikToka, ekipa GetAgenta zbrojila je ukupan broj pregleda kako bi izradila popis najpopularnijih trendova u uređenju interijera na TikToku za 2024.

Foto: Zara Home

Tihi luksuz

Rekorder po broju pregleda, točnije 678.000.000 pojam je tihog luksuza. Mislili ste da ćete se 2023. konačno oprostiti od pojma tihi luksuz? .Statistika kaže - ne. On je i dalje trend broj jedan za TikTok u 2024. Ako ovaj trend planirate prigrliti, podignite ga na sljedeću razinu s visokokvalitetnim materijalima poput mramora i drvenog namještaja i dodajte deke i jastuke bogatih tonova za isticanje. Ovo je manje specifičan izgled, a više vibra, idete na nešto dotjerano, nenaglašeno i suptilno.

Foto: Zara Home

Vintage

Drugo drži, s 400.600.000 pregleda, vintage dekor.. Razmislite o dodavanju vintage komada u svoj dom, Ne samo da je trend vintagea održiviji, to je zajamčeni način da osigurate da vaš dekor ne sklizne u dosadan teritorij na kojem je sve isto. Vintage umjetnost, namještaj i kućanski predmeti trenutno dodaju štih i karakter domu, a predodređeno je da postanu tema razgovora u godinama koje dolaze.

tepih
1/23

Zidne obloge

Nema ništa novo u vezi sa zidnim oblogama, zapravo, to je stari ukrasni završetak koji ćete vidjeti u mnogim domovima starijeg stila, no s 327.300.000 pregleda drži čvrsto treće mjesto. Bilo da se ugledate na tradicionalnije tehnike koje se mogu vidjeti u europskim domovima ili tražite nešto modernije, obloge su sigurno tu da ostanu i trend koji možemo preporučiti.

Barbiecore

Prošle godine Barbie je zaludila svijet, a prevedeno u preglede, s njih 277.100.000 popularnost Barbiecore uređenja interijera ne jenjava. Pretjerivanje s ružičastom sklizak je teren, predlažemo da dodate tek detalj u ovoj boji.

Foto: pixabay

Karirani detalji

Klasični, ali upečatljivi, detalji u kariranom uzorku drže visoko peto mjesto s 153.600.000 TikTok pregleda. Bilo da se radi o kuhinjskim ili kupaonskim pločicama, ili čak  tepihu, ne griješite - karirani uzorci odgovaraju svakom stilu uređenja.

Dopaminski rush

S 144.800.000 TikTok pregleda, kao što ime sugerira, ovaj trend se bavi stvaranjem unutarnjih prostora u kojima se osjećate dobro. Od boja koje podižu raspoloženje do printova koji izazivaju radost, smatrajte ovo trenutačno zadovoljavajućom vrstom dekora koju svatko može zadovoljiti.

Foto: Sinsay

Osamdesete

Prozračni boho chic osamdesetih skupio je 73.200.000 pregleda na TikToku. Svijetli, zemljani tonovi i osjećaj dekadencije ono su čime ta era i danas osvaja.

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije