promjena

Sedam odličnih ideja za proljetno uređenje doma - za sve one koji vole biti u trendu

H&M Home
22.03.2021.
u 11:49

Planirate li ovog proljeća napraviti veliku ili pak jedva primjetnu promjenu u domu pokušajte slijediti neki od ovih trendova. Osim što izgledaju sjajno imaju i super moć - izvlače osmijeh na lice!

Sad kad je i kalendarski stiglo proljeće vrijeme je za novu "postavu" u domu. Od proljetnih trendova, kojih je ove godine više no ikad, što ne čudi kad znamo da smo fokusirani na uređenje domova više nego ikad, izabrali smo sedam onih koji imaju najviše šanse da tu ostanu i u godinama pred nama. Planirate li ovog proljeća napraviti veliku ili pak jedva primjetnu promjenu u domu pokušajte slijediti neki od ovih trendova. Osim što izgledaju sjajno imaju i super moć - izvlače osmijeh na lice!

Foto: H&M Home

Povoljnom efektno i dugotrajno

Iako su u stratu zamišljene kao blagdanske grane, u ovom slučaju uskrsne, grane su zapravo, u moćnoj vazi, odlična dekoracije tijekom cijele godine. Možete ih ronaći sami u prirodi ili kupti već gotove, u boji u kojoj poželite. Ukrasite ih ovisno o prigodi ili pak samo dekorirajte sezonskim cvijećem.

Foto: H&M Home

Spavaća soba podcrtana plavim

Intimna oaza svakog doma, spavaća soba, ovog proljeća izgledat će sjajno u nježnim plavim tonovima koji imaju retro prizvuk. Materijali su prirodni, a detalji decentni. Za proljetnu atmosferu obavezno odajte buket omiljenog proljetnog cvijeća.

Foto: H&M Home

Ne zaboravite zavjese

Bilo da ste ljubitelj klasike ili ste ljubitelj promjena i uvođenja noviteta, ove sezone zavjese u nešto što, kažu stručnjci, dom mora imati. Doalze u bezbroj boja, dimenzija i uzoraka, a vi trebate odabrati onu kombinaciju koja se najbolje uklapa u vaš dom. I pri ovom odabiru računa vodite o materijalima, najbolji izbor oni su prirodni.

Foto: H&M Home

Iskoristite zidove

Čak i ako imate malo kvadrata na raspolaganju, zidovi mogu podnijeti promjenu. Napravite atraktivnu zidnu galeriju, kombinacijom različitih boja i dimenzija okvira i odaberite proljetne motive. Prostor će momentalno živnuti!

Foto: H&M Home

Dnevna zona - zona sreće

U dnevni boravak dodajte nešto neočekivano - detalje s motivom limuna. Ili, ako ste hrabriji - limunovo stablo. Žuta boja stvorit će pozitivnu atmosferu i prostor ispuniti veseljem. Odlična je u kombinaciji sa svim neutralnim bojama, a posebno dobro slaže se sa sivom!

Foto: H&M Home

Mislite i na stol

Bliži se Uskrs i većini nas u foksu je blagdanski stol, ali svečani stol ne mora biti rezerviran samo za blagdane, uz doabr odabir tekstila, detalja i ukrasa te proljetno sezonsko cvijeće svaki dan možete imate svečani objed.

Foto: H&M Home

Hrabri uzorci

Ako želite samo jednu promjenu u domu birajte hrabre uzorke. Oni mogu biti na tepetama na zidu, mogu biti na tepihu, na samom namještaju, ili, ako niste toliko hrabri  - na detaljima, recimo jastučićima.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije