mini makeover

Sedam noviteta kojeg ovog proljeća trebamo u kuhinji

Foto: Zara Home
1/7
14.03.2022.
u 10:41

Ako kuhinju želite osvježiti, bez velikih zahvata, a da promjena bude vidljiva i uočljiva, pokušajte s ovim detaljima koji će unijeti posve nov izgled kuhinji

Mnogima od nas, ma zapravo većini, diže se kosa na glavi kad netko spomene proljetno pospremanje, ili, još gore, proljetni makeover kuhinje. Jer, bilo kakvi zahvati u kuhinji u pravili traže dosta vremena i dosta novaca. No, to ne mora biti tako.

Foto: Zara Home

Ako kuhinju želite osvježiti, bez velikih zahvata, a da promjena bude vidljiva i uočljiva, pokušajte s ovim detaljima koji će unijeti posve nov izgled kuhinji. Jer za proljetno osvježenje kuhinje dovoljno je dodati novu boju na zidove ili poigrati se s rasvjetom, a detalji, njih sedam, koji će pomoći prostoru da živne okosnica su Zara Home kolekcija koja već najavljuje i Uskrs.

Foto: Zara Home

Tu su tekstili bogate teksture, prije svega raskošni stolnjaci od prirodnih materijala koje krasi i vez što ih čini retro detaljem.

Foto: Zara Home

Tu su i jednostavne praktične police za pohranu koje izgledaju vrlo efektno, a ne zauzimaju puno prostora pa su super rješenje i za male kuhinje.

Foto: Zara Home

Naravno, tu je i raskošno posuđe, kako za kuhanje tako i za posluživanje koje je zaista najbrži makeover koji možete izvesti.

Foto: Zara Home

Retro detalji prisutni su i u ostatku kolekcije, a odličan primjer su drvene daske za rezanje i posluživanje, kao i posudice za čuvanje začina, ulja i ocat...

Foto: Zara Home

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije