Hit mjesto

Salon u središtu Zagreba oduševljava modernim dizajnom i sjajnom atmosferom

Slavko Midžor/PIXSELL
09.10.2023.
u 10:00

Vodimo se jednostavnošću i funkcionalnošću u svemu što radimo, kozmetikom bez nepotrebnih iritansa, a to i naš interijer potvrđuje toplim i jednostavnim uređenjem - ističe vlasnica

Ljepota za mene znači individualnost, autentičnost i osobni unutarnji sjaj koji želim naglasiti kod svojih klijentica. Želim naglasiti njihovu ljepotu, a ne promijeniti je. Jedan dermapen može prekrasno osvježiti lice, a čišćenje lica Dermalogica izvući će iz svake kože maksimum, dok će lashlift dati posebnu notu cijelom licu i naglasiti oči – priča nam Duška Čudina, vlasnica šarmantnog salona Lijepa&Zdrava koji je smješten u samom srcu Zagreba, u Tomićevoj ulici, tik do uspinjače.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Ovaj salon odiše dobrom energijom, modelnim stilom uređenja u kojem prevladavaju prirodni materijali, puno drva i zelenila, a sve s ciljem stvaranja ugode od samog ulaska u prostor.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

– Kad sam otvarala salon, htjela sam se predstaviti svojim radom i ponuditi ljudima mjesto gdje se neće osjećati kao da su samo jos jedan klijent u nizu. Prijateljski odnos i individualnost donose najbolje rezultate. Smatram da prostor i pozitivna energija koju salon ima savršeno nadopunjuju ono što mi predstavljamo kao tim.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Vodimo se jednostavnošću i funkcionalnošću u svemu što radimo, kozmetikom bez nepotrebnih iritansa, a to i naš interijer potvrđuje toplim i jednostavnim uređenjem. Nudimo samo najbolje na tržištu, od skinpena, bezbolne depilacije Lycon, čišćenja lica Dermalogica, trajnog laka Opi, lashlifta, a u sklopu salona nalaze se i 3 solarija – kaže vlasnica.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije