nova kolekcija

Ručno rađeni držači za mirisne svijeće od trstike i kože ovog proljeća bit će pravi hit

Zara Home
26.03.2024.
u 13:09

Izrada košara od trske tkane na portugalskim tkalačkim stanovima i koža štavljena u Španjolskoj čine taj postupak izrade zaštitnim znakom. Cijena svijeće u ručno rađenom držaču je 89,99 eura

Brend Zara Home ovog proljeća igra jako. Nakon proljetne kolekcije koju su predstavili u raskošnoj vili, sad su iznenadili capsule kolekcijom držača svijeća koja je osmišljena u suradnji s brendom Heimat Atlantica i ističe vrijednost tradicionalnih proizvodnih tehnika. Mirisne svijeće marke Zara Home sa zelenim, cvjetnim i voćnim notama nova su inačica jedinstvenog proizvoda u ograničenom izdanju.

Foto: Zara Home

Montserrat Álvarez stvorila je galicijski brend Heimat Atlanticu 2016. godine kako bi se očuvalo znanje i iskustvo s atlantske obale Španjolske i Portugala.

Foto: Zara Home

Torbe tog brenda u ograničenom izdanju izrađene su od trske i kože te unose dašak suvremenosti u tradicionalnu izradu. Kreativna tradicija u modernoj izvedbi: svestrana sirovina koristi se kao polazišna točka.

Foto: Zara Home

Izrada košara od trske tkane na portugalskim tkalačkim stanovima i koža štavljena u Španjolskoj čine taj postupak izrade zaštitnim znakom. Cijena svijeće u ručno rađenom držaču je 89,99 eura.

Foto: Zara Home

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije