novo na tržištu

Ručnici koji pomažu mališanima da nauče plivati

08.04.2021.
u 07:42

Pastelne plave, roze, zelene, ljubičaste i bijele nijanse linije ručnika Plivajmo i učimo zajedno dolaze u tri atraktivne veličine, od čistog su pamuka i svakog nas dana podsjećaju na zajedništvo, međusobno pomaganje i ljubav prema djeci

S dolaskom toplijih dana naše misli polako lete prema ljetu. Upravo će nadolazeće ljeto za brojne mališane biti posebno. Ručnici iz linije Fosen Blue Collection spojit će djecu i sedamnaest hrvatskih otoka. Kupnjom ove posebne linije u prodavonicama Konzuma diljem Hrvatske zajedno pomažemo uspjehu ljetne edukativne avanture koju su unutar kampanje Plivajmo i učimo zajedno osmislili udruga RokOtok Domagoja Jakopovića Ribafisha u suradnji s tvrtkom Wib Solutions koja se bavi stvaranjem projekata društveno korisnog poslovanja.

Ova ljetna avantura započinje 3. srpnja kada će se vesela i hrabra ekipa iz Brodarice zaputiti na novih sedamnaest naseljenih otoka šibenskog i zadarskog arhipelaga. Plan je rukama spojiti jedan otok i obalu, educirati djecu o ljekovitim mediteranskim biljkama, čistiti plaže, igrati se, smijati, plivati i učiti zajedno.

„Projekti poput RokOtoka za mene su polagani povratak u život. Kroz plivanje promoviramo sport i zdraviji život, na predavanjima razgovaramo o važnosti ekologije, brizi o okolišu, bitnosti razgovora djece i roditelja, a sve to završavamo organiziranim igrama, čišćenjem plaža i podjelom poklona. Sredstva od prodaje linije ručnika rasporediti će se na materijale za čišćenje plaža, uređivanje istih, kupovinu adekvatnih poklona poput interaktivne karte - bojanke hrvatskih otoka za sve sudionike kao i donacije potrebitima.“ – izjavio je Domagoj Jakopović Ribafish.

Pastelne plave, roze, zelene, ljubičaste i bijele nijanse linije ručnika Plivajmo i učimo zajedno dolaze u tri atraktivne veličine, od čistog su pamuka i svakog nas dana podsjećaju na zajedništvo, međusobno pomaganje i ljubav prema djeci. Sredstva prikupljena kupnjom ručnika, koji se od 1. travnja mogu pronaći u prodavaonicama Super i Maxi Konzuma diljem Hrvatske bit će donirana Udruzi RokOtok za podršku u oplivavanju otoka te nastavku održavanja dječjih edukativnih i ekoloških radionica na plažama naše lijepe obale.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije