kolaboracija

Sitno brojimo do najiščekivanije kolekcije za dom - DVF za H&M Home

Foto: H&M Home
1/18
07.04.2021.
u 10:35

Kampanja je snimljena u dizajneričinom domu, a stilizirala ju je sama Diane

DVF x H&M Home kolekcija stiže za par dana! Poznati high street brend upustio se u suradnju s modnom ikonom, dizajnericom Diane von Furstenberg koja je osmislila kolekciju za dom koja će interijer učiniti elegantnim i živopisnim. Linija Diane von Furstenberg x H&M Home uključuje pladnjeve, podmetače za čaše i kutije za sitnice s motivima usana, umjetnička djela s motivacijskim mantrama, mirisne svijeće, vaze...

Foto: H&M Home

- Uzorak koji je korišten u ovoj suradnji, "Diane", stvorila sam kad sam osnovala tvrtku, dok otisak usana potječe od slike koju je Andy Warhol napravio  -  meni. Osobno volim životinjske uzorke - zebra je vrlo DVF - i također boje narančasta i ružičasta, kao i vječna crno-bijela kombinacija koja je vrlo šik. Cijela kolekcija je nevjerojatna i jedva čekam podijeliti je sa svima - objasnila je dizajnerica.

Foto: H&M Home

Kampanja je snimljena u dizajneričinom domu, a stilizirala ju je sama Diane. U prodaji će se naći u petak, 16. travnja.

Što dizajnerica još kaže o ovoj suradnji, pogledajte i u videu, a detalje iz kolekcije u galeriji:

1/18

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije